Van den Munckhof is een vierde generatie familiebedrijf dat zich van richt op drukken en printen van alle vormen van drukwerk en op het uitgeven van het nieuwsblad Peel en Maas en Peel en Maas TV. Sinds 2008 zijn wij gevestigd op industrieterrein Keizersveld.

Als grafisch bedrijf produceren wij druk- en printwerk in de breedste zin van het woord. Met moderne apparatuur hebben wij het gehele proces, van vormgeving tot afwerking, in eigen hand. Of het nu gaat om een visitekaartje, een brochure in full color, een canvasdoek, een banner, een boek of een bedrijfsformulier. Alles kan.

Naast traditioneel drukker,  is Van den Munckhof als digitale drukker een van de koplopers in de regio.
Dankzij deze moderne technieken zijn wij in staat om kwalitatief goed drukwerk te maken met korte levertijden. Hierdoor is het ook mogelijk variabele data te printen, ideaal voor mailings met een persoonlijk tintje. Neem contact op voor de mogelijkheden van zo’n gepersonaliseerde mailing (eventueel inclusief verzending).

Van den Munckhof heeft voor u diverse mediamogelijkheden voor uw publiciteit en/of advertenties. Peel en Maas is de best gelezen (abonnementen)krant  van Venray en omgeving. Met een eigen redactie volgen wij het regionale nieuws op de voet. Voor u als ondernemer het uitgelezen medium voor uw advertenties.

Peel en Maas TV scoort met een dagelijks bereik van meer dan 40% landelijk gezien bijzonder hoog. Sinds 2009 is de beeldkrant uitgebreid met televisie-uitzendingen. Eerst een keer per week, nu dagelijks. Naast nieuwsprogramma’s verzorgen wij ook diverse themaprogramma’s.

Sinds februari 2011 is Peel en Maas TV opgenomen in het digitale pakket van Ziggo. De zender is behalve in Venray ook te zien in Gennep, Bergen, Horst aan de Maas, Venlo en de gemeente Peel en Maas. In totaal meer dan 120.000 huishoudens. Peel en Maas TV is te zien op kanaal 43.

 

Kijk voor meer informatie over Peel en Maas (TV) op de website  www.peelenmaasvenray.nl.

Contact opnemen?


Keizersveld 19
5803 am Venray

Onze klanten

Hieronder een greep uit ons klantenbestand: